Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
4D Blog; Dag 1 best zwaar maar toch goed gelopen. » Wat wij doen

«

»

Jul 19

4D Blog; Dag 1 best zwaar maar toch goed gelopen.

Gisterenavond aangekomen in Hotel Regenboog in Elst (schoonmoeders). Op tijd naar bed en snel in slaap gevallen maar helaas al vroeg weer wakker en daarna alleen nog maar wat gedommeld. Om 3 uur op en even de dingen doen die moeten.

Al ruim voor half 4 ben ik dan op het station en om 10 over half 4 vertrekt de trein naar Nijmegen. Het is een korte trip en de trein zit aardig vol maar er is voldoende plek om te zitten. Dan door naar de Wedren waar ik ga starten. Fout lopen zou heel apart zijn want het loopt allemaal in 1 colonne naar de wedren.

Het starten gaat snel, even de code scannen en we kunnen. Het eerste stukje is wat lastig want er zijn nogal veel dronken mensen op de been. Die hebben de hele nacht gefeest. Niet dat je er heel veel last van hebt want het is natuurlijk wel leuk om uitgezwaaid te worden.

Op naar Lent, wat een drukte en herrie al. Je kunt echt niet slapen als je hier zou wonen langs de route want overal staan luidsprekers buiten. Dan doorlopen naar Bemmel, hier staat de burgemeester iedereen toe te zwaaien. Daarna een stuk door Huissen en dan Arnhem in. In Arnhem eet ik dan een broodje en dan weer doorlopen naar Elst.

In Elst is het defilé, leuk maar het was eigenlijk te druk. Je moest voetje voor voetje door de hoofdstraat. Gelukkig was het daarbuiten al snel weer goed te lopen. Inmiddels ook al 2 ambulances gezien die mensen kwamen ophalen die onwel waren geworden. Het was dan ook inmiddels al 30 graden op de route.

Dan door Slijk-Ewijk en verder naar Oosterhout waar we de dijk op gaan. Wat een eind was dat altijd maar dit keer vindt ik het wel meevallen. Eenmaal Nijmegen binnen is het vanaf deze kant maar een kleinstukje tot aan de wedren voor de finish.

Het was dik 50 km vandaag en toch een blaar opgelopen. Een flink want de kleine teen is flink open. Veder vooral last van de heup en dat is het meest vervelend. Hopelijk gaat het morgen vroeg weer goed. Snel naar Elst, wat eten en naar bed. Morgen wordt een warme dag.

 

6 comments

Skip to comment form

 1. Jac

  Kop is er af.
  Jammer van de heup.
  Goed slapen en rusten vannacht en ik zal duimen, dat het goed gaat met de heup.
  Weer veel succes en plezier gewenst voor morgen, ondanks de omstandigheden.

 2. Sonja

  Petje af Jaap! Hopelijk heb je niet te veel last van die blaar en je heup! Succes voor morgen en sterkte met de warmte! xxx

 3. Jos

  Wow Jaap chapeau in mijn ogen gekkenwerk maar wel een mega prestatie.
  Ik hoop dat je heup je verder met rust laat want je moet nog een stukkie.
  Veel sterkte want volgens de weergoden wordt het een tikkeltje warmer.
  Groeten Jos

 4. Paula

  Goed hoor!!! Welterusten en veel succes morgen en hopelijk geen last van je heup en de blaar!
  Xxx

 5. Natalja

  Super gaaf om dit te lezen!! Ik denk elke dag aan je.. Ben trots dat je dit doet!! Heel veel succes morgen!!

 6. Marlous

  Supergoed gedaan Jaap!
  Wat een afstand in die hitte, maar het gaat er wel feestelijk aan toe langs de route.
  Hopelijk heb je morgen niet teveel last van de ongemakken.

  Heel veel succes!

  xxx Marlous

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>