Warning: include_once(/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10

Warning: include_once(): Failed opening '/home/jnuesink/reizen.watwijdoen.com/wp-content/plugins/wp-super-cache/wp-cache-phase1.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php73/pear') in /home/litecert/public_html/reizen.watwijdoen.com/wp-content/advanced-cache.php on line 10
4D Blog; Dag 1 best zwaar maar toch goed gelopen. » Wat wij doen

«

»

Jul 19

4D Blog; Dag 1 best zwaar maar toch goed gelopen.

Gisterenavond aangekomen in Hotel Regenboog in Elst (schoonmoeders). Op tijd naar bed en snel in slaap gevallen maar helaas al vroeg weer wakker en daarna alleen nog maar wat gedommeld. Om 3 uur op en even de dingen doen die moeten.

Al ruim voor half 4 ben ik dan op het station en om 10 over half 4 vertrekt de trein naar Nijmegen. Het is een korte trip en de trein zit aardig vol maar er is voldoende plek om te zitten. Dan door naar de Wedren waar ik ga starten. Fout lopen zou heel apart zijn want het loopt allemaal in 1 colonne naar de wedren.

Het starten gaat snel, even de code scannen en we kunnen. Het eerste stukje is wat lastig want er zijn nogal veel dronken mensen op de been. Die hebben de hele nacht gefeest. Niet dat je er heel veel last van hebt want het is natuurlijk wel leuk om uitgezwaaid te worden.

Op naar Lent, wat een drukte en herrie al. Je kunt echt niet slapen als je hier zou wonen langs de route want overal staan luidsprekers buiten. Dan doorlopen naar Bemmel, hier staat de burgemeester iedereen toe te zwaaien. Daarna een stuk door Huissen en dan Arnhem in. In Arnhem eet ik dan een broodje en dan weer doorlopen naar Elst.

In Elst is het defilé, leuk maar het was eigenlijk te druk. Je moest voetje voor voetje door de hoofdstraat. Gelukkig was het daarbuiten al snel weer goed te lopen. Inmiddels ook al 2 ambulances gezien die mensen kwamen ophalen die onwel waren geworden. Het was dan ook inmiddels al 30 graden op de route.

Dan door Slijk-Ewijk en verder naar Oosterhout waar we de dijk op gaan. Wat een eind was dat altijd maar dit keer vindt ik het wel meevallen. Eenmaal Nijmegen binnen is het vanaf deze kant maar een kleinstukje tot aan de wedren voor de finish.

Het was dik 50 km vandaag en toch een blaar opgelopen. Een flink want de kleine teen is flink open. Veder vooral last van de heup en dat is het meest vervelend. Hopelijk gaat het morgen vroeg weer goed. Snel naar Elst, wat eten en naar bed. Morgen wordt een warme dag.

 

6 pings

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>